Ambulant begeleidster en management ondersteunster

Hallo hallo, en wat leuk dat je kijkt op mijn persoonlijke pagina van team de Hooiberg!

Mijn naam is Jessie en ik ben sinds augustus 2022 werkzaam als ambulant begeleider en management ondersteuner bij de Hooiberg. Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd als Social Worker en ben ik geregistreerd GGZ- Agoog. Mijn wortels als Social Worker hebben zich voor een groot deel gevormd bij de Hooiberg. De jaren hiervoor heb ik namelijk als stagiaire en als afstudeerstudent de kansen gekregen om mezelf bij de Hooiberg te ontwikkelen en mijn eigen identiteit ook echt eigen te maken.

Door de jaren heen heb ik de Hooiberg leren kennen als een plek waar vanuit het basis gevoel van veiligheid de verbinding van mens tot mens wordt aangegaan. Een plek waar je met oprechte aandacht en vanuit een warm hart als mens de ruimte krijgt om te zijn wie je bent, en het bestaan als mens en de kwaliteit daarvan ontplooit kan worden. Dat maakt de Hooiberg een krachtige en fijne (werk)plek waar ik graag onderdeel van uit maak.

Als ik mezelf zou mogen omschrijven ben ik daadkrachtig, warm, oprecht en met mijn positieve houding probeer ik samen met de mensen te focussen op mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden.

Ik ben ik en jij bent jij, maar wij zijn niks zonder die ander. Ieder mens is verschillend maar als we elkaar waarderen zoals we zijn dan kunnen we het beste in elkaar naar boven halen. Vanuit deze instelling verken ik graag samen met jou wat er nodig is voor verandering en persoonlijke groei. Dit samen met een gezonde dosis humor en nuchterheid.

Verder hou ik ervan actieve dingen te ondernemen zoals het uitoefenen van mijn grootste hobby volleybal. Daarnaast ben ik een liefhebber van gezelligheid met vrienden en familie. In het weekend houdt ik mezelf ook bezig als serveerster in de horeca.

Groetjes!

Jessie