Ambulant begeleidster

Hoi!

Mijn naam is Jule, sinds januari 2021 werkend op de Hooiberg, waar ik met veel plezier en toewijding mensen mag bijstaan in hun persoonlijke ontwikkeling.
Ik ervaar de Hooiberg als een bijzondere plek waarin met oprechte betrokkenheid en verbinding op een onbevooroordeelde manier wordt gekeken naar jou als mens.

Verder ben ik een trotse (en soms wat chaotische!) moeder van mijn twee kids. Ik hou van actieve dingen doen zoals wandelen, sporten, koken en bakken en ook van gezelligheid met familie en vrienden met een lekker drankje en hapje.

Ik ben een energiek persoon, die houdt van aanpakken en met een optimistische kijk op het leven . Daarnaast hecht ik veel waarde aan een goede vertrouwensband en een laagdrempelig, warm contact. Vanuit deze houding kom ik graag met je tot de essentie van het gesprek, liefst met een grapje op zijn tijd.

Een eerste stap zetten naar hulp is niet altijd gemakkelijk. Moed is soms ook kwetsbaar durven zijn.
Vanuit daar ontstaat ruimte voor verandering en onderzoek ik graag samen met jou wat daar voor nodig is. Motiveren en bepaalde gedachtes eens kritisch onder de loep nemen. Een onderdeel van een voor mij inspirerende quote is dan ook:

‘de overwinning in het leven gaat niet altijd
naar de sterkste of de snelste,
maar vroeg of laat is de winnaar
degene die denkt dat hij het kan.’