Begeleidster dagbesteding

Even voorstellen, mijn naam is Lieke.

Woonachtig in de bossen van Hooge Mierde met mijn man en kinderen. We hebben een druk maar warm gezin. Als meisje dat opgroeide op een (zorg)boerderij met 2 zussen en een broer ben ik niet anders gewend. Ik heb affiniteit met de natuur en hoe alles met elkaar in verbinding staat. Wandelen doe ik dan ook erg graag. Het liefst met een lekker drankje als beloning na, in een van de fijne uitspanningen die in de omgeving te vinden zijn ;-)

Sinds 2019 ben ik voor zorgboerderij de Hooiberg werkzaam als ambulant begeleider. Mijn interesses liggen bij mensen, hun gevoelens en beweegredenen. Over het algemeen voel ik mensen goed aan waardoor ik ze op waarde kan schatten. Je zou me met de volgende woorden kunnen omschrijven; toegankelijk, benaderbaar, liefdevol, zorgzaam en integer. Ik probeer in het contact met anderen te leven naar de volgende quote: “Say what you mean, mean what you say, and let your words and actions match”.

In de ambulante zorg zie ik gelijkwaardigheid als onontbeerlijk. In een gelijkwaardig contact krijgt ieder de kans om te floreren. Het is mooi en dankbaar om dit werk te mogen doen. Persoonlijk en vertrouwelijk, je wordt toegelaten in de woonstede van de persoon die je bezoekt. Voor mij is het bijzonder om van betekenis te mogen zijn in het leven van een ander.