Ambulant begeleider

Hallo,

Ik ben Anneke en woonachtig in de Brabantse Kempen in het mooie en pittoreske Eersel. Ik ben 41 jaar oud en geniet van het leven. Mijn hobby’s zijn mijn vriendje, mijn hond Gust, wandelen en ik ga graag skiën. Mijn grootste hobby is echter portrettekenen. Sinds 2019 heb ik al flink wat opdrachten voltooid en ben ook gevraagd om aan een aantal exposities mee te doen.

Een decennium lang was ik werkzaam in het bedrijfsleven. Ik merkte aan mezelf dat ik niet op mijn plek zat en dat ik naar mate de tijd vorderde, met tegenzin naar het werk ging. Dat was het moment om mezelf eens onder de loep te nemen en me af te vragen wat ik nou echt heel erg leuk vind. Ik kwam erachter dat ik heel graag met mensen wil werken en hen wil helpen en ondersteunen. Drie jaar geleden heb ik besloten een omscholingstraject te starten en een HBO opleiding Toegepaste Psychologie te volgen. Ik heb deze opleiding echt met heel veel plezier gedaan en werd bevestigd dat ik de juiste weg was ingeslagen. In mijn zoektocht naar een andere baan werd mijn aandacht getrokken door de vacature ambulant begeleider bij Zorgboerderij De Hooiberg. Het bleek een perfecte match te zijn, en zo werd ik onderdeel van het team.

Ik heb gevoel dat ik bij De Hooiberg helemaal mezelf kan zijn en dat er genoeg ruimte is voor persoonlijke ontplooing en ontwikkeling. Daar waar iedereen welkom is en waar een veilige haven wordt gecreëerd voor zowel de cliënt als de medewerker. Ik werk met heel veel plezier bij De Hooiberg en ik hoop dat ik er nog geruime tijd werkzaam mag zijn. Ik krijg er in ieder geval heel veel energie van, wat voor mij een absolute graadmeter is.

Ik kan mezelf het beste omschrijven als een aanpakker en een doorzetter, en bij mij is alles bespreekbaar.